Hobbyzine

!

Hobbyzine PLUS - 2014-1

Het blad is nu dubbel zo dik en bevat nog meer kaarten, nog meer patronen, en nog meer inspiratie. Naast onze eigen artikelen vind je ook vertaalde artikelen uit het Engelse blad Creativity. Hobbyzine Plus is dus een geweldige minicompilatie van zowel producten en creaties van Nederlandse bodem alsmede de prachtige collecties van het Engelse merk docrafts. inclusief 4 knipvellen en gratis Stitch and Do garen (6 x 50 meter - kleuren komen overeen met het linnenkarton + 2 x 50 meter Metallic bonus

Hobbyzine PLUS - 2014-3

Hobbyzine PLUS 4

Hobbyzine PLUS 5

Het is volop lente en met deze nieuwe Hobbyzine Plus kun je al je nieuwe creativiteit weer kwijt. We hebben volop bloemrijke creaties met de nieuwe Precious Marieke Romance Collection, de stempelkaarten van Te Gekke Krijtjes en de vrolijke figuurkaarten van Ellis Henriks. Moederdag komt er ook weer aan. Speciaal voor dit thema hebben Yvonne Creations en Jeanine’s Art knipvellen getekend. Maar stiekem besteden we ook al aandacht aan Vaderdag want we presenteren met trots de nieuwe Amy Design It’s a Man’s World Collection. Verder is er veel aandacht voor stempelen en stempeltechnieken. Sannie Burmester heeft naast twee geweldige kaarten ook meegewerkt aan een uitgebreide special over inkt. Alles wat je wilde weten over de verschillende soorten kun je hier rustig lezen. Natuurlijk maken we ook de winnaar van de uitdaging bekend en hebben we weer een leuke nieuwe uitdaging voor je. Net als voorgaande edities bevat deze Hobbyzine Plus vijf knipvellen, 12 patroonpagina’s en een Goody waar je u tegen zegt.

Hobbyzine PLUS 6

De Hobbyzine Plus staat boordevol patronen, ideeën en inspiratie voor het maken van de mooiste creaties. Ook bevat de gratis Goody weer het materiaal voor het maken van drie leuke kaarten. Het thema van dit nummer is vakantie en dat komt natuurlijk goed uit, want je kunt dit magazine en de Goody lekker meenemen naar je vakantieadres. Met het aanbreken van de zomermaanden beginnen veel mensen ook met het maken van de eerste kerstkaarten. We hebben de mooiste creaties met de Yvonne Creations Colourful Christmas Collection en de nog te verschijnen Precious Marieke Charming Xmas Collection voor je op een rijtje gezet. In de special schenken we uitgebreid aandacht aan het maken van bloemetjes met Dies. Kortom, tijd om aan de slag te gaan.

Hobbyzine PLUS 8

In deze Hobbyzine Plus is de winter volop aangebroken. Voor de fans van Precious Marieke hebben we goed nieuws want we presenteren maar liefst twee van haar lijnen. De Rustic Christmas Collection, waarmee je de mooiste kerstkaarten maakt en haar nieuwste Winter Wonderland collectie die eind deze maand verschijnt. Ook Marianne Design, Nellie Snellen en Amy Design laten jullie hun nieuwste producten voor de kerst zien. Ellis Hendriks heeft twee prachtige winterkaartjes gemaakt en ook Jeanine's Art heeft zich in haar tekeningen laten inspireren door winterse tafereeltjes. Naast alle kerst en winter creaties laat Yvonne Creations de uitbreiding van haar Opkikker lijn zien en een los knipvel met prachtige Pierrotjes. Uiteraard bevat deze Hobbyzine Plus weer een Goody waar je drie complete kaarten mee kunt maken, hebben we extra pagina's met patronen en vier gratis knipvellen.

Hobbyzine PLUS 9

In deze Hobbyzine Plus vind je voor ieder wat wils. We hebben vele wintercreaties met onder andere de nieuwe Magical Winter lijn van Yvonne Creations en producten van Precious Marieke, Marianne Design en Studio Mârtaré. Maar we snappen ook dat veel mensen die koude winter het liefst overslaan en dat kan! Ga snel aan de slag met de nieuwe Spring Collection van Amy Design. Jeanine`s Art heeft nieuwe knipvellen getekend voor meerdere gelegenheden. We laten jullie de uitbreiding van de Amy Design It`s a Man`s World collectie zien en het gratis knipvel van Yvonne Creations heeft ook een sportief thema. Verder vind je natuurlijk nog drie andere gratis knipvellen, waaronder weer een Classic Marieke. Jacqueline Pannekoek heeft een receptenboek gemaakt met de Groetjes uit knipvellen van Yvonne Creations. Verder hebben we een uitgebreide special over het gebruik van Dies en natuurlijk hebben we ook weer een goedgevulde Goody envelop met het materiaal voor het maken van drie complete kaarten.

Hobbyzine PLUS 11

In deze Hobbyzine Plus voert nostalgie zichtbaar de boventoon, dankzij de prachtige lijn Amy Design - Oud Hollands! Maar we hebben natuurlijk ook aandacht voor de nieuwe lijn Flowery van Precious Marieke dus ook voor de natuurliefhebbers is er veel te genieten. Maar ook in de artikelen van Yvonne Creations, Jeanine's Art, Studio Mârtaré, Marianne Design, Docrafts, JEJE Produkt en Nellie Snellen worden de bloemetjes flink buiten gezet. Alles met elkaar is het dus een fleurig nummer. Naast alle bloemcreaties komen ook de Amerika liefhebbers met de fantastische America Collection aanbod, met creaties voor vertrekkers achterblijvers en terugkomers, echt eens wat anders. Bij deze Hobbyzine Plus #11 ontvang je Mix and Do 4 met het thema mannen, een creaboek met dessinpapier, decoupage, Frame Layered Cards, Figure Cards en een leuk doosje. Al met al een boek vol verrassende kaartjes en plaatjes waarmee heerlijk gecombineerd kan worden en dat weet iedereen die kaarten maakt vast wel te waarderen.

Hobbyzine PLUS 12

Nu de zomer in aantocht is hopen we natuurlijk met zijn allen op een heerlijke zonnige zomer. De plaatjes die Yvonne Creations heeft getekend verwoorden wat we hieronder verstaan, lekker luieren, naar de camping, zwemmen, reizen en genieten op een terrasje. En wat is er nu leuker dan lekker op de camping of in de tuin al vast te beginnen aan het maken van je kerstkaarten? Daarom presenteren we de nieuwe Amy Design Christmas Greetingslijn met inspirerende voorbeeldcreaties. Bij deze Hobbyzine ontvang je een geweldige Goody namelijk de Precious Marieke Flowery Swirl. Met de 3 gemaakte voorbeelden en de bonte verzameling vogeltjes met bloemen van Jeanine’s Art laten we de harten van de vogelliefhebbers vast sneller slaan. Zoals je van ons gewend bent geven we ook nu weer 4 gratis knipvellen cadeau en deze vind je net als de patronen achter in deze uitgave. Wat kun je nog meer verwachten in dit nummer? Zomerse creaties van Marianne Design, JEJE en Nellie Snellen. Beterschap en gelukwensen gemaakt met knipvellen van Precious Marieke, Amy Design en Studio Mârteré. De winnaar van de uitdaging bloemen van de Hobbyzine 11 en een nieuwe uitdaging . Inspirerende vertaalde pagina’s vanuit de Docrafts Creativity Magazine.

Hobbyzine PLUS 13

Deze Hobbyzine Plus besteedt ruim aandacht aan de nieuwe kerstlijnen: Precious Marieke Spirit of Christmas en Yvonne Creations Holly, Jolly Christmas. Ook de herfst komt ruim aan bod met de Amy Design Autumn Moments Collection en in het herfstartikel van Marianne Design. We schenken ook veel aandacht aan Dierendag met de grappige creaties van Gonny van Doorn in combinatie met het nieuwe Yvonne Creations hondenknipvel. Ook Amy Design en Jeanine’s Art hebben zich laten inspireren door huisdieren en Yvonne Creations laat haar nieuwe Butterfly Collection zien. De 3D pen wint aan populariteit en wij laten zien dat deze techniek heel goed te combineren is met het kaarten maken. Bij deze Hobbyzine Plus ontvang je naast 4 gratis knipvellen en de patronen ook een geweldige Precious Marieke Die. In het Goody Artikel kun je zien welke prachtige creaties je hiermee kunt maken. Dit alles en nog veel meer vind je in dit 100 pagina’s dikke kaartenmagazine, dus blader snel door naar al dat moois.

Hobbyzine PLUS 14

In Hobbyzine Plus 14 zit heel wat winter (voor)pret. Zo presenteren we de nieuwe Winterfun collectie van Precious Marieke en laten ook Marianne Design en Amy Design hun wintercollecties zien. Maar we slaan de herfst natuurlijk niet over! JEJE Produkt laat zien hoe je raamdecoraties maakt en met Marabu gaan we kaarsen versieren voor de herfsttafel. Ook de Goody staat in het teken van de herfst want je krijgt bij deze Hobbyzine Plus een fantastische paddenstoelen Die. Ook bieden we inspiratie voor het ultieme herfstfeest met de Happy Halloween collectie van Yvonne Creations. Kortom, met deze Hobbyzine Plus ben je helemaal voorbereid op dit najaar!

Hobbyzine PLUS 16

Hobbyzine PLUS 17

Hobbyzine PLUS 18

Hobbyzine PLUS 19

Hobbyzine PLUS 20

Hobbyzine PLUS 21

Hobbyzine PLUS 22

Hobbyzine PLUS 23

Hobbyzine PLUS 24

Hobbyzine PLUS 26

Hobbyzine PLUS 27

Hobbyzine PLUS 28

Hobbyzine PLUS 29

Hobbyzine PLUS 30